söndag 23 augusti 2015

Vi är på gång!

I Alfons Åberg boken "Var är bus Alfons?" beskriver Gunilla Bergström hur pirrigt det kan vara att börja i årskurs ett. Den i vanliga fall så busige Alfons Åberg är så pirrig i magen inför skolstarten att han glömmer bort att busa och stoja. Då vi läste denna bok i klassen den första skoldagen var det en och annan elev som höll med om att det kan vara pirrigt att börja i ettan. Men mest av allt fnissade vi åt att det i själva verket var Alfons fröken som var mest nervös av alla!

VILKEN fin skolstar vi har fått! Och vilken glädje jag känner över att ha fått 23 så fina små nya kolleger! Den första skolveckan har vi mjukstartat, lärt känna varandra och haft det trevligt tillsammans. Nya skolämnen, nytt klassrum, ny Kråk-kompis... Listan kunde göras lång! Men roligt att vara igång igen, jag har väntat mycket på mina små örnar!

Kråkan är också nöjd med skolstarten! Han kommer för övrigt kommer att flytta hem till alla elever under detta läsår. Håll utkik efter honom och den blåa dagboken!Summa summarum: "vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!" Jag knycker Tomas Ledins låttext för att beskriva våra första dagar tillsammans denna termin! Jag känner redan på mig att detta kommer att bli ett kanonår! :)

Hurra, var roligt att vara igång!
Go ahead and JUMP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar